ER STAAT NU ECHT EEN "TEAM"

ER STAAT NU ECHT EEN "TEAM"

VOC JO15-2

3 - 3

Zestienhoven JO15-1

Competitie

Regio Cup Groep 1 09

Datum

26 juni 2021 13:00

Accommodatie

Onbekend

Scoreverloop en doelpuntenmakers:
1-1: Reno (Assist Yassir E.)
2-2: Reno (Assist Oubaida)
3-3: Reno (Assist Yassir O.)

Na de 6-2 nederlaag van vorige week tegen Excelsior '20 (De sterkste opponent van dit seizoen) sloten we dit vreemde doch mooie (voetbal)jaar af met een uitwedstrijd tegen VOC.

Het was een warme (zweet)middag, ook wanneer je stilletjes op je stoel zat of langs de kant stond (als toeschouwer) voelde je de druppels lopen.

De wedstrijd:
Rommelige fases, van beide kanten, wisselden zich af met goede/sterke fases waarin wij voetballend de bovenliggende partij waren en vrijwel continu op de helft van de tegenstander.
We dwongen een aantal goede kansen af maar, zoals vaker gebeurt in het voetbal, lag de bal ineens aan de andere kant van het veld in het net. (Speler VOC mocht bij een cornerbal ongehinderd inkoppen)
Vlak voor de rust sloegen we echter terug door een goal van Reno die na een steekpass door de lucht van Yassir de bal overtuigend in de rechterbenedenhoek schoot.
Ruststand: 1-1

Het tweede bedrijf was een stuk vermakelijker én qua spel stukken beter, waarin wij constant de aanval bleven zoeken en VOC op een counter loerde.
Op die wijze scoorden zij dan ook tweemaal, maar wij kwamen ook twee keer zo hard weer terug.
Bij een 2-1 achterstand was het Oubaida die na een uitstekende actie op de linkerflank Reno bediende die goed voor zijn man was gekropen en vervolgens overtuigend afwerkte.
Vlak voor het eindsignaal (van de goed leidende arbiter) scoorde Reno zijn derde treffer van de middag na een prima combinatie tussen Daan, Yassir O. en Reno (als eindstation) en eindigde het duel in 3-3 en moesten er strafschoppen genomen worden.
Eindresultaat: Doelman Giel stopte er twee, de keeper van VOC eentje en knalde de met voetbal stoppende Johan de winnende pingel tegen de touwen.

Wat er vervolgens gebeurde en de bijgevoegde foto's overduidelijk laten zien is het TEAMGEVOEL.

VOC16H_afscheid_Johan-IMG_0918158173.JPG

 

VOC16H_afscheid_Johan-IMG_0919_2158172.JPG


Naast het voetballende gedeelte is deze groep één geheel geworden en staat er echt een TEAM op het veld.
Dat is de allergrootste winst dit seizoen: team gebouwd, ontwikkeld en klaar voor de volgende stap.

Namens de staf en spelers van JO15-1 wens ik iedereen binnen de club een fijne zomervakantie toe.
Tot over een paar maanden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!