De Verbouwing - RCSV Zestienhoven

De Verbouwing

De Verbouwing

Jullie zullen het vast herkennen, veel teams en weinig kleedkamers. Dat is ons al jaren een doorn in het oog. Maar we willen er nu wat aan doen. We zijn gestart met met voorbereiden van de bouw van 4 extra kleedkamers.

Plan uit het vet gehaald

Het plan om vier extra kleedkamers te realiseren, bestaat al een tijd. Al in de beginjaren van het gebruik van het huidige pand was er een tekort aan kleedkamers. Een architect die destijds lid was, heeft plannen gemaakt om twee kleedkamers aan elke zijde van het pand bij te bouwen. Theo Kupers, de architect, hebben we ook dit keer bereid gevonden om ons te helpen.

Stap 1: bespreken met de gemeente Rotterdam

Het pand is niet van ons, maar van de gemeente. We gebruiken het als stichting Sportpark 16hoven (samenwerking tussen VV Overschie en RCSV Zestienhoven) en we moeten natuurlijk wel toestemming hebben van de gemeente. Dat gaat nog niet zo vlot. Daarnaast zoeken we naar subsidieverleners. Als we dit hebben afgerond, zullen we beide ALV's om toestemming vragen om de verbouwing te starten.

Planning

We hopen dat we in de zomer kunnen starten, maar dat zal lastig worden. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk in 2023 of 2024 starten met de uitvoering.

Help je mee?

We zoeken leden voor het bouwteam. Vooralsnog doen we (Manon en Ed) dit alleen met onze buren, dus we kunnen hulp gebruiken! Laat het even weten via bestuur@rcsvzestienhoven.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!