Afsluitende ouder kindwedstrijden - RCSV Zestienhoven

Afsluitende ouder kindwedstrijden

Afsluitende ouder kindwedstrijden

Voor sommige teams zit het er alweer op, terwijl andere teams een paar wedstrijden of toernooi tegoed hebben, maar het eind van het seizoen is helaas al in zicht!  De afgelopen jaren zijn er veel initiatieven ontstaan bij jeugdteams om het seizoen af te sluiten met een ouder/kind wedstrijd. Hartstikke leuk!! Dit was veelal tijdens hun trainingstijd, maar dit zou ik graag anders doen dit jaar. 

We stellen graag voor om zaterdag 3, 10 en/of 24 juni om deze wedstrijdjes spelen. Wil je graag een afsluitend ouder/kind wedstrijdje spelen, vul het onderstaande formulier in,  uiterlijk de woensdag er voor om 12.00u. Hier kun je datum en voorkeurstijd invullen en dan kijken wij of het past of niet icm nog te spelen (inhaal)competitiewedstrijden. We delen in op volgorde van binnenkomst. Mocht dit echt niet lukken, nemen we zo snel mogelijk contact op. 

Wil je erna wat eten? Geef op het formulier aan met hoeveel je wilt eten en geef je bestelling dan voorafgaand aan je wedstrijdje door aan bij de bar én we zoeken dan wel hulp voor achter de bar, dus meld daarvoor graag een teamouder aan op het formulier. Graag ook de betaling door 1 teamouder en dan onderling verrekenen. Houdt er wel rekening mee dat het soms even wat langer kan duren. Zo hopen we er een mooie seizoensafsluiting van te maken!

Afsluitende ouder kindwedstrijden


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!