Lid worden

Lid worden

Welkom bij RCSV Zestienhoven! Leuk dat je ervoor kiest om bij ons te komen voetballen. 

Ben je op zoek naar meer informatie? Stuur dan een mail aan: 
- Jongens JO6 t/m JO19: Ad Looije, ad.looije@hetnet.nl
- Meiden t/m MO19: Mark van Aartsen, mvanaartsen@rcsvzestienhoven.nl
- Mannen: Jeroen Verhoef: jverhoef@rcsvzestienhoven.nl 
- Vrouwen: Manon Commijs: mcommijs@rcsvzestienhoven.nl

Wil je lid worden dan kun je jezelf via het formulier onder aan/af melden inschrijven. Let op: na invullen van het formulier ontvang je een bevestigingsmail van je inschrijving. Je bent nog geen definitief lid. Het lidmaatschap wordt definitief zodra je, vaak na een proeftraining, ook geplaatst kan worden in een team. 

Proeftraining Jeugd
Om een proeftraining te kunnen volgen, zijn er 2 zaken van belang:

1. een voorinschrijving als aspirant lid. Dat kan via het genoemde inschrijfformulier onder het kopje aan / af melden. 
2. een uitnodiging van de betreffende coördinator van de leeftijdscategorie voor de proeftraining. De coördinator zal alleen een speler uitnodigen voor een proeftraining indien er ruimte is om de speler in een team te plaatsen. Pas na 1 of 2 proeftrainingen zal de coördinator de (ouder van de) speler vragen of de voorinschrijving omgezet kan worden in een definitief lidmaatschap.

Definitief lid worden 
Zodra je binnen een van de teams van jouw leeftijdscategorie geplaatst kunt worden, zal de betreffende jeugdcoördinator contact met je opnemen om verdere afspraken te maken. Daarna word je opgenomen in het ledenbestand van RCSV Zestienhoven en ben je definitief lid. Hiervan ontvang je een schriftelijke bevestiging. 

Vrijwilligers
Elk jaar zijn er weer vele vrijwilligers nodig. Van trainers tot teamleiders, hulp achter de bar, opruimen van het terrein, commissiekamer, het wedstrijdsecretariaat, bestuur, noem maar op: alles draait door inzet van vrijwilligers. Vrijwilligerswerk is onmisbaar maar vooral ook leuk.  Ben je lid bij RCSV Zestienhoven, zullen jij of je ouders benaderd worden met de vraag hoe jij je steentje kunt bijdragen. Wil je je nu al aanmelden, stuur dan een mail aan vrijwilligers@rcsvzestienhoven.nl 

Contributie seizoen 2021/2022
Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het lidmaatschap en de daarmee gepaard gaande contributiebetaling wordt aangegaan voor het gehele verenigingsjaar. 

De bedragen zijn:

Senioren: € 260
Senioren (vrijdagavondteams): € 105
Senioren (niet-spelend, alleen trainend): € 60
Junioren geboren in 2003 en 2004: € 215
Junioren geboren in 2005 en 2006: € 205
Junioren geboren in 2007 en 2008: € 190
Pupillen geboren in 2009 t/m 2014: € 180
Pupillen geboren in 2015 (spelend in JO8): € 180

Deelnemers aan de woensdagmiddagtraining (JO6 en JO7): € 50 najaarscompetitie (10 woensdagmiddagen) en € 75 voorjaarscompetitie (15 woensdagmiddagen).

Tenue  

 Shirt          Wit met horizontale oranje strepen  € 39,95
 Broekje  Wit € 13,95
 Kousen  Wit € 11,,95
 
Dit tenue (€ 65,85) is verplicht bij de wedstrijden, niet bij de trainingen. Je kunt het tenue bij de vereniging aanschaffen.

Jeugdsportfonds 

Steeds meer leden krijgen hun contributie (deels) vergoed door het Jeugdsportfonds. Een fonds dat gezinnen steunt die het financieel wat moeilijker hebben. Jij als lid blijft wel verantwoordelijk voor een tijdige betaling van de contributie. Mocht je een aanvraag hebben ingediend bij het Jeugdsportfonds neem dan contact op met de penningmeester via: penningmeester@rcsvzestienhoven.nl. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!