3-7: Yassir Ennya (-)
3-8: Daan (-)

Stappen maken, elke week weer, ik benoem het en schrijf erover, vandaag dus ook.
Want vandaag is er wederom progressie geboekt, op alle fronten maar vooral op mentaal vlak.
Het zegt mij namelijk ontzettend veel als je na 20 minuten op een volkomen terechte 0-3 voorsprong staat, vervolgens bij de rust met een 3-3 tussenstand te maken hebt (strafschop en twee persoonlijke fouten), maar na de ranja vol gas geeft, de tegenstander kansloos laat en als beloning met een 3-8 overwinning van het veld stapt.

Na de winstpartij van vanochtend hebben we op de ranglijst ook stappen gezet en staan inmiddels op de 4e plaats met zes punten uit 3 wedstrijden(winst 2, verlies 1).
Slechts één puntje achter de koploper die ook nog eens een wedstrijd meer heeft gespeeld.

De wedstrijd:
Vanaf seconde één waren we voetballend de bovenliggende partij en dat drukte zich, zoals hierboven reeds genoemd, uit in doelpunten.
De eerste treffer van vandaag was tevens de eerste op de teller van Justin, hij maakte een goede loopactie, Reno bediende hem op maat met een bekeken steekpass waarna Justin de bal alleen nog maar overtuigend (met een curve) langs de uitstormende doelman hoefde te schieten.
De 0-2 én 0-3 werden gescoord door Reno die tot twee keer toe zijn snelheid gebruikte om de verdediging van TOGB achter zich te laten.

Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen én over lucht gesproken, de drie doelpunten van de gastheer uit Berkel en Rodenrijs, kwamen daar regelrecht uit vallen.
Eerst legde de arbiter de bal (terecht) op de stip vanwege een handsbal en dat betekende de aansluitingstreffer, kort hierop verslikte Hidde zich in zijn eigen dribbel, verspeelde het leder en werd genadeloos afgestraft.
Wat ik niet verwacht gebeurde, de comfortabele 0-3 voorsprong verdween als sneeuw voor de zon want ook de 3-3 plofte tegen de touwen na niet scherp genoeg verdedigen van Johan.

We herpakten ons, gingen weer combineren en wisten nog enkele kansen te creëren, gescoord werd er voor de rust echter niet meer.
De puntjes stonden nog maar net op de i of Bachir zette ons weer op voorsprong, hij krulde de bal in de verre hoek nadat eerst Dez had geprobeerd de keeper te verschalken, maar die maakte zijn schot onschadelijk, op de fraaie trap van Bachir had hij echter geen antwoord.
Dez had pech dat een puike aanval over een aantal schijven via zijn voet op de paal belandde, gelukkig had Justin goed positie gekozen en schoof de bal in de rebound, met links, tegen de touwen.

We hadden TOGB op de knieën gekregen en we wilden de genadeklap, met respect, dolgraag uitdelen.
Dez zette de 3-6 op het scorebord door perfect tegen een lage voorzet van Justin aan te lopen, na wederom een schitterende aanval.
Goal nummer zeven was een beauty, Daan speelde Yassir Ennya in ter hoogte van de 16, draaide weg van zijn tegenstander en liet de keeper vissen.
Een heerlijke streep, net onder lat.
Daan zorgde voor het slotakkoord door een overtuigend schot te lossen van ruim 25 meter, eenmaal over de doelman heen kuste het leder het net.

Trots op het team, nu genieten van de driepunter en vanaf dinsdag weer in alle rust, op een positieve doch gedreven manier, in een veilig klimaat toewerken naar de volgende competitiewedstrijd.