Contributie - RCSV Zestienhoven

Contributie

Contributie

CONTRIBUTIE SEIZOEN 2023/2024

Beste leden, ouders en verzorgers,

Hierbij het verzoek om de contributie voor dit seizoen zo spoedig mogelijk te voldoen. Wij versturen geen facturen. 

  • NL28 ABNA 0970 5748 78 t.n.v. Rotterdamse Christelijke Sport Vereniging Zestienhoven Vermeld hierbij de naam van de speler/speelster en het betreffende team.  

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het lidmaatschap en de daarmee gepaard gaande contributiebetaling wordt aangegaan voor het gehele verenigingsjaar.

Contributiebedragen

Senioren

280 

Vrijdagavond Senioren

€ 105 

Trainingsleden Senioren

€ 105 

Trainingsleden Jeugd

€   80 

Junioren geboren in 2005 en 2006 

€ 235 

Junioren geboren in 2007 en 2008 

€ 225 

Junioren geboren in 2009 en 2010 

€ 210 

Pupillen geboren in 2011 t/m 2016 

€ 200 

Pupillen geboren in 2017 spelend in JO8 

€ 200 

Deelnemers aan de woensdagmiddagtraining (JO6 en JO7) 

€ 50 najaarscompetitie en € 65 voorjaarscompetitie 

 

Tevens is het mogelijk om een betalingsregeling te treffen of een aanvraag te doen bij het Jeugdfonds Sport Rotterdam (enkel voor jeugdleden). Bij vragen omtrent de contributieverplichting verzoeken wij jullie om tijdig contact op te nemen met penningmeester via penningmeester@rcsvzestienhoven.nl.
 
Jeugdfonds Sport Rotterdam - Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder. 


Alvast bedankt en een sportief seizoen toegewenst!
 

Namens het bestuur,
Manon Commijs – Penningmeester RCSV Zestienhoven. 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!