Scheidsrechter

Bert van Buren

Accommodatie

Onbekend

Na vorige week zaterdag tegen JO17-2 gespeeld te hebben (4-3 verlies) namen we het vandaag weer eens op tegen JO17-1.
Al die JO17-tegenstanders zijn fysiek verder dan dat wij zijn en dus een perfecte graadmeter voor volgend seizoen.

In deze wedstrijden kun je ook heel goed zien (analyseren) wat er doorontwikkeld moet worden.
Waar het veldspel vaak goed tot zeer goed is en er (veel) kansen worden gecreëerd wordt er te weinig gescoord en zijn we (te) vaak nog te lief in de duels.
Gelukkig kunnen en gaan we na de zomer weer twee keer in de week trainen om óók die punten te verbeteren.

Het gezicht van de wedstrijd van vanochtend was een bekende.
De eerste 25 minuten waren sterk, maar het laatste kwartier werden we te slordig en nam JO17-1 de regie over.

De tweede helft waren de teams in evenwicht en werd er gestreden om elk stukje kunstgras.
Uit deze pot rolde geen winnaar en eindigde in 3-3.
Er werden ons overigens wel twee zuivere strafschoppen onthouden. (Overtreding op Vito in de eerste helft en een charge van achteren op Mink in de tweede helft)

... nog een paar weken trainen maar het kaarsje gaat langzaamaan wel uit.