Scheidsrechter

G.T.A. Verhoeve

Accommodatie

Onbekend

Het 3e gaf het goede voorbeeld: 3-0 tegen Rotterdam United met een behoorlijke zuidwestenwind.
Een aantal 1e elftalspelers was toeschouwer. Zij konden zich goed voorbereiden op het spelen met windkracht 6 en zagen Clinton 2x en Gianni 1x scoren.

Pupil van de Week was Lars van Kleef. Hij schonk de wedstrijdbal van van Kleef Makelaars die ons de overwinning heeft gebracht.

Voorafgaande aan de wedstrijd nog gesprekken of je nu met storm tegen of mee moet starten aan de wedstrijd. Voor onze selectie gold: starten met de wind mee!

Bij de start van de wedstrijd had Bolnes duidelijk moeite met deze wind en Zestienhoven had met Ceny (1x) en Ryan(2x) fantastisch scorende mannen met echt mooie doelpunten waarbij zelfs een doelpunt van Ryan met het hoofd.  Binnen 20 minuten gewoon met 3-0 op voorsprong. Wat gebeurt hier allemaal?
Maar het was nog niet op, wel wat plaagstootjes van Bolnes die door de mannen achter goed werden verwerkt, dan besluiten Mitchell en Bradley de wedstrijd in de eerste helft  te beslissen: met 2 prima doelpunten van hen werd de eerste helft afgesloten met een 5-0 voorsprong.

De tweede helft begint met wat omzettingen, Ceny en Hakim werden gewisseld na een door hen goed gespeelde 1e helft.  Jeroen en Sef konden aan de bak en dat deden zij.
Keihard werken en scherp blijven was voor iedereen de opdracht, met deze wind is het niet mogelijk een goede partij te spelen en dat zorgde toch voor wat spanningen!
Maar ook Justin liet nog van zich spreken, hij maakt altijd bijzondere doelpunten waarbij je denkt is het nou geluk of pure klasse, vul het zelf maar in. Ik vind het klasse!!! 6-0.

Na wat schermutselingen werd Mitchell een schop tegen zijn scheenbeen gewisseld voor Quadie.
Bij zo’n stand kan de concentratie verslappen, helaas nu ook en het dat werd door Bolnes direct afgestraft: 6-1 is de eindstand, een welverdiende overwinning van Zestienhoven die volkomen terecht is.

Deze mooie overwinning laat de volgende stand zien: van de 8e plaats naar de 5e plaats.
De jacht op HWD is nu echt geopend, zij 30 punten wij 25 punten.
Volgende week uit tegen Ammerstolse SV dat 6e staat met een wedstrijd minder.